MENY

MENU


KROG

Lördag 13 mars kl 17.00-20.00

Vi tar endast emot förbokade gäster.

OBS! 20-21 mars har vi stängt!


Moules marinières

En rejäl hög med vitvinskokta blåmusslor från Branteviks Fisk.

Serveras med vitlöksbaguette och grönsallad med citrondressing.

195 sek


Entrecôtes Mirabeau

serveras med olivmix och sardellfiléer samt dragonparfymerad sardellsmör och råstekt purjolökspotatis och grönsallad med Vinaigrette Maison.

250 sek


Katrines lökpaj

på ekologisk lök, Saint Agur och confiterade körsbärstomater.

Serveras med en liten grönsallad.

145 sek



- O -



Ostbricka från Wilhelmsdal

med membrillo & fikonkompott.

79 sek


Tarte Tatin

med hemgjord vaniljglass & rosmarinlag.

79 sek


Hemgjord svartvinbärssorbet

med masrcarpone & mynta

79 sek


Hemgjord saffransglass

med karamelliserade valnötter.

79 sek



- O -



KAFÉ

Lörd -Sönd kl 11.00-16.00

Vi tar emot gäster i mån av plats.


Helgens soppa 13-14 mars

Jordärtkockssoppa

toppat med bacon, rostade pumpakärnor och timjan.

Serveras med bröd och smör.

95 sek


Katrines lökpaj

på ekologisk lök, Saint Agur och confiterade körsbärstomater.

Serveras med bröd, smör en liten grönsallad.

125 sek


Hembakat med varma och kalla drycker



Hundar är alltid varmt välkomna till oss!