LUNCH

MENU

Matiga Våfflor


Alla våra matiga våfflor är gjorda på bovetemjöl och rapsolja och är därmed helt laktos- och glutenfria.

 


Våffla med löjrom 

Löjrom från Östersjön, laktosfri crème fraiche, picklad gurka och rödlök.

135 sek


Våffla med hemgjord skagenröra

Skagenröra med räkor från Brantevik Fisk och rapsolja från Gunnarshög, marinerad fänkål, sallad, rödlök och inlagd citron.

130 sek


Våffla med bön- och rödbetsröra

Bön- och rödbetsröra med vitlök och örter från våran trädgård. Rostade mandlar, kryddolja, marinerad fänkål och citron.

98 sek


Våffla med spickeskinka  och prästost

Spickeskinka, prästost, senapsdressing och sallad

110 sek

 


Söta Våfflor

 

Våra söta våfflor är gjorda på vetemjöl, laktosfritt smör och mjölk. 


Våffla med smörstekta äpplen

Äpplen stekta i smör och socker med myntalag och rostade hasselnötter och bovetekärnor.

75 sek


Våffla med Lakritsglass

Hemgjord lakritsglass, hallonrippel och färsk mynta.

65 sek


Våffla med saffransglass

Hemgjord saffransglass, honungsrostade valnötter och riven choklad

85 sek

 



Utan våfflor

 

Ostbricka

Ost från Vilhelmsdal, serveras med kex och hemgjord fikonmarmelad

85 sek


Charkbricka

Charkuterier från Grafmans Goda, serveras med knäckebröd från Olof Viktors och eget örtsmör

85 sek


Oliver

45 sek

                                                                                                           

Larssons rotfruktschips

25 sek